Многодетна майка, бурлеск танцьорка и финансов инспектор в надпреварата за Мис Силикон

Майка на две деца, бурлеск танцьорка, и финансов инспектор са сред претендентките за Мис Силикон тази година. Само след няколко дни  Спа Столицата ни Велинград ще събере на едно място над 10000 кубика силикон. За втора година Клуб БОА ще бъде домакин на събитието. Местата са ограничени, така че е добре да се резервират предварително съветват организаторите.

 

Кеш

 

Биляна Василева – Пандора се включва в надпреварата за титлата, което може да й донесе награда от над 10 000 лв. Приза е подсигурен от естетична клиника „АК Естетик“ в лицето на д-р Алит Kеримов и д-р Емил Кожухаров.

Във финала ще вземат участие 10 момичета. Сред тях има завършила медицина кандидатка, тв репортерка, професионална бурлекс танцьорка и бейли денс инструктор.

За титлата на най- тунингована секси мацка ще спори и майка на 4 деца. „Общо 6 от кандидатките тази година са вече майки“, съобщиха организаторите.

Красавиците ще дефилират в три тура. Разбира се най-важния от тях е този по еротично бельо. Бельото е ексклзузивно и е дело на родния бранд НУКСТА. Във втори тур ще дефилират с рокли стил Барби на Бутик Резерве. Ръчно изработени рокли от Бохо София ще покажат тунинг красавиците. Косите на момичетата са Дело на Салон Моар, а фрима на Виктория Драганова.

 

Воля

 

Участничката от Игри на волята – Моника Николаева, ще бъде главно действащо лице в конкурса. Тя ще заеме ролята на председател на журито. Оказва се ,че преди години Моника е била участник в конкурса и дори е спечелила титла за най-красива омъжена участничка. Освен нея в оценяването ще се включи популярната като голата кметица- Диана Габровска, певицата Дебора, Ана Мария Чернева, Мис Силикон Гергана Райчевска и Михаела Стоичкова.