Дуетите между Графа и Слаткаристика, Графа и Next Time предизвикаха истински фурор пред хилядната публика, в град Банско!

Уникална сцена, мощен звук, режисиран спектакъл и звездите на двете държави създадоха незабравими емоции на всички станали част от фестивала. Старт на вечерния концерт дадоха две млади и талантливи момчета – Денис и Антон, възпитаници на Национално музикално училище „Любомир Пипков“. Славеят на Фермата – Лилия Семкова изпя микс от българо-македонски народни песни. Дидо и Митко Кърнев от Д2 зарадваха почитателите на рока и изпълниха вечните си песни, а публиката пя заедно с тях. Михаела Филева събра погледите на всички с невероятната хореография, танцувайки заедно с балета си. Next Time, за трета поредна година, поднесоха на гостите компилация от рок и етно парчета, а дуетът им с Графа – „Свобода“ предизвика експлозия от аплодисменти. Слаткаристика впечатли феновете си с перфектния си външен вид и изпълни най-популярните си хитове, сред които „Терориста“ и „Марадона“, които завладяха и българските класации. Финалът на вечерния концерт бе поверен на Графа, който направи истинско шоу на сцената, а публиката не спираше да скандира и да го аплодира.

Фестивалът One Love Tour стартира от сутринта с куклен театър „Карлсон“. „Алеята на занаятите“, която тази година се организира с подкрепата на ЮНЕСКО, пренесе посетителите в спомени от детството и събуди интереса на малките към регионалните занаяти. Цял ден хора от всички възрасти мериха сили и възможности в игрите от дуелите на най-българския,  телевизионен формат Фермата. Участници от предишните сезони бяха подготвили над десет вида състезания, познати на зрителите от малкия екран. Адреналина  и емоциите оставиха незабравим спомен на участниците, които с нетърпение очакват новия сезон, тази есен по bTV. Специален гост на фестивала беше Зеленко Зеленков – талисмана на кампанията „Да изчистим България заедно“ и всички обещаха да се включат на 14 септември заедно с него.

Очакваме Ви на всички концерти в България и Македония: 15 август – гр. Струмица, 25 август – Крива Паланка, 7 септември – гр. Бургас, 14 септември – гр. Варна, 21 септември – гр. Скопие и завършва на 5 октомври в гр. Стара Загора.

Заповядайте да изживеем заедно „Една Любов“, защото „Love always wins“!

 

Снимки: ХАЙЛАЙФ