Всяка дама може да бъде с коса като на JLo, ние сме до вас във всяка стъпка в изграждането на вашето ново аз”, казва г-жа Вили Боршукова собственик на салон Магама и вносител на Great Lengths за България!

Всяка дама може да бъде с коса като на JLo, ние сме до вас във всяка стъпка в изграждането на вашето ново аз”, казва г-жа Вили Боршукова собственик на салон Магама и вносител на Great Lengths за България!

Дженифър Лопес може да е изненадала всички, когато неочаквано се появи на VMA като водеща, но бяхме напълно подготвени за пристигането на иконата на Met Gala 2021 г. Добре, това не е съвсем вярно – човек никога не може да бъде наистина подготвен за това, че JLo ще носи на червения килим, освен блясъка, и като се има предвид, че това е най -голямата нощ на модата в годината, тя изисква красота, която да живее в момента.

Въпреки всичко модната икона привлече погледите на всички с модерния си външен вид. За пореден път е малко трудно да видите цялата коса на Лопес благодарение на каубойската шапка, която носеше върху прическата си. JLo носи супер дълга, разхвърляна опашка, която напълно допълва тоалета й вдъхновен от каубойския поглед на Ралф Лорън. (И да, това е изкуствена кожа.)

„За да създадем тази дълга опашка, добавихме стикери на Great Lengths с дължина 55 см“, споделя личният й фризьор Мартин. Стикерите на Great Lengths позволяват, да се добави повече дължина в определена зона, като за оформянето на тази леко разхвърляна опашка е направено с леко тупиране и след това леки вълни. За финален стайлинг е използван сух шампоан и малко блясък за повече текстура на визията!

Звездите избират най-доброто за техните ослепителни коси не само за бляскави партита, а и в ежедневието си!
Преобразяването на дължини, цветове и различни варианти на прически е изключително лесно с удължения за коса.
“Всяка дама може да бъде с коса като на JLo, ние сме до вас във всяка стъпка в изграждането на вашето ново аз”, казва г-жа Вили Боршукова собственик на салон Магама. Както самата тя казва, косата може да преобрази живота ви! Искали сте много дълга и гъста коса, без да чакате и ден повече с удълженията за коса постигаме всяка ваша цел!

Единствен вносител и представител на удълженията Great lengths за България е салон Магама, където ще откриете изобилие от видове удължения за коса, както на стикери, кератинови кичури или треси.

Салон Магама разполага с разнообразие от видове коси, и методи на поставяне, като помагаме и на дами с много тежки случаи, като оплешивяване, алопеция ареата и ред други заболявания!

Пожелайте новата си пленително красива коса!

Запишете си час на 0898777740 или 070090074

magama.org

magama-shop.com