„Няма да позволя на никого да петни нито името ми, нито бизнеса, ми който градя години с двете си ръце и уменията си.“

Това сподели пред медията ни топ коафьорът Вили Боршукова, след като бе въвлечена за пореден път в измислени скандали от никому неизвестната Жанета Осипова –  момиче без образование и нито ден трудов стаж.

Вили Боршукова получи право на отговор с писмо от председателя на СЕМ Бетина Жотева, след като Осипова за пореден път, сега в национален ефир излъга, че е била жертва на физическо насилие в салон „Магама“ от страна на Боршукова. Вили е предоставила записите от охранителните камери на вещи лица в съда, на които ясно се вижда, че никой не докосва с пръст Осипова.

В деня на въпросния „побой“ Жанет се е появила в „Магама“ в неадекватно състояние и се държи изключително арогантно с персонала. Остава загадка дали това не се е случило под въздействието на алкохол или забранени субстанции.

„Не знам какво си мисли тази госпожица. Вероятно иска някой да я забележи покрай името и бизнеса ми. За мен обаче тези евтини трикове не са начина това да се случи. Аз съм достатъчно популярна и нямам желание да ме свързват с имената на такива хора като Жанета. Изумена и огорчена съм, че Би Ти Ви излъчва подобни твърдения без продуцентите на „Шоуто на Цитиридис“ да си направят труда и да се свържат с мен, да чуят и моята гледна точка. Всичко е долна манипулация. Нямах намерение да търся право на отговор, но съм безкрайно разочарована от тази пошлост. С тази си изява, девойката си навлече още едно дело – четвърто, което тръгва срещу нея. Нека съдът се произнесе по казуса, аз казах каквото имам да казвам“, отсича Вили Боршукова.