Скандалната носителка на титлата „Мисис Балгария“ Галина Долапчиева отново хвърли бомба в светското пространство.

От няколко дни д-р Долапчиева, по-известна в светските среди като Галидол, е в България и явно не си губи времето. В социалните мрежи миската пусна снимка с легендарния рапър  50 Cent. Медията ни научи, че  световно известният рапър е пристигнал специално в София по покана на Ню Бояна Филм Студиос, за да се включи в модно събитие, а вечерта е имал концерт само за ВИП персони, сред които и Галя Долапичева.

Галидол в прегръдките на 50 cent

Галидол е била забелязана и в бек стейджа в компанията на рапъра, издават очевидци, което породи нови слухове около персоната на красавицата.

Галя Долапчиева е често по първите страници на медиите в Италия, където живее от години. Наскоро тя отпразнува рождения си ден в Турция, а сред звездните й гости бяха Дарина Павлова, световноизвестният продуцент Ави Лернер собственик на  Ню Бояна Филмс Студио,  Кевин Кинг и др.

Галя Долапчиева е близка с продуцента Кевин Кинг снимал класики като Роки, Рамбо и др.

Д-р Долапчиева е сред водещите имена в областта на естетичната медицина у нас и в Италия, където живее, но често прескача и до България заради работните си ангажименти. Гали Долл създава марката луксозни кремове Diamond skin, разработена от самата нея. В момента продуктите  се радват на изключителен интерес в България и по света.