Носителката на титлата „Мисис България“ Мариета Захариева избра най-актуалното заведение по нашето Черноморие , горещия Cavo Beach, за да представи пробиотиците от серията Bactojoy.

Цяло съзвездие родни ВИП-ове се прехласнаха по качествените продукти, които са чудесно допълнение за морската  почивка на всеки загрижен за здравето си модерен човек.

Bactojoy нагорещиха страстите на макс заедно с летния бриз, морската шир, хаус музиката и ледените напитки. Красиви миски и моделки се забавляваха искрено и дори се включиха в промоцията, която се превърна в същинско шоу.

   

Много усмивки и настроение предизвика Bactojoy пробиотични перли за деца с млечен шоколад.

Мариета Захариева представи пробиотичната формула за бебета, малки деца и подрастващи, както Bactojoy Femin

Всичко за пробиотиците  Bactojoy, както и актуалните промоционални пакети  можете да откриете ТУК.

„Щастлива съм, че успях да представя продуктите  Bactojoy, пред толкова изискана публика и на такова хитово място. Радвам се, че хората с модерно мислене бързо разбират ползите от нашите продукти и ги ползват“  , сподели очарователната Мариета Захариева.

Те я позната като успешна бизнесдама с четири висши образования. Заемала е важни длъжности в корпоративната сфера, била е директор продажби в Първа инвестиционна банка, ръководила е голям екип и в Банка ДСК като директор на дирекция „Финансови консултанти“, работила е като изпълнителен директор на Асоциацията на българските износители, оглавява Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия. Предава своите знания на студенти в Нов български университет и в Международното висше бизнес училище в Ботевград.

Впечатляващата си професионална биография красивата дама допълва с основаване на собствената си  фирма „Булгар Биотик“ ЕООД, която е специализирана в производството на пробиотиците и имуностимулаторите „Bactojoy“, които се правят на основата на коластра и полезната бактерия за киселото мляко Lactobacillus Bulgaricus.