Звездата на сръбската музика Цеца бе посрещната и глезена като истинска кралица у нас. Изпълнителката на „Пиле“ бе три дни в София, където се радваше на две незабравими срещи с феновете си.

Любимката на няколко поколения весели клиентите на култовия C’est La Vie Restaurant&Club в кв. Драгалевци, а от управата на заведението я засипаха с цветя и шампанско. Стотици рози, подарени в различни букети през дните, прекарани у нас, зарадваха певицата, която се чувстваше наистина специална. Най-големият комплимент за нея обаче бе любовта на феновете и фактът, че всички в заведението пееха с нея от първата до последната й песен, а овациите, с които я наградиха, бяха безбройни. Сред аплодиращите я беше бизнес елитът на България.

В онлайн пространството коментарите не закъсняха и всички са единодушни, че определено тези два дни са били емблематични за нощния живот у нас. Самата Цеца също си тръгна от България щастлива от гастрола си и с обещанието скоро пак да весели столичани. За разлика от другите си идвания този път сръбкинята заложи на личния си автомобил, а не на частен самолет. Пред „Телеграф“ от заведението разкриха, че буквално за часове са били разпродадени всички места и за двете вечери и допълниха, че ще продължават традицията и скоро на сцената ще излезе още една от най- големите звезди на Балканите.