Здравейте блондита! А може и да не сте блонди, ама толкова много ви харесва, че едно мъничко гласче ви нашепва “направи го”. Дами тук е точното място да ви разкажем как да направите всичко това, само за няколко часа!
Дилемата цвят или дължина винаги е стояла на дневен ред, но ние от салон Магама имаме друг сценарии за вас! Защо трябва да избираш въобще, като може да имаш всичко веднага!

Вече надавате ухо какво ще последва? Следва истинско вълшебство за вашата нова коса.

Искате уникален рус нюанс, персонализиран според тена на лицето, цвета на очите и цялостния ви аутфит. Това идеално може да се случи с новите 7 руси нюанса на боя за коса #Kadiffe.
Нежни златисти, бледорозови или снежно бели цветове избирате с нашите консултанти в салона, които имат богат опит и могат да направят вашия уникален рус нюанс, който сте желали!

Не спираме до тук. Ако искате цялостна трансформация на вашият външен вид ще добавим и повече дължина. 40-60- 70 см? Какво е вашето желание?
Удължаване с естествена 100% натурална коса в уникални руси цветове!
Сега в салон Магама ще откриете новите ни предложения славянски коси за удължаване на коса. Косите са в изумителни руси цветове и не се налага допълнително изсветляване, за да прелеят с вашия персонализиран цвят! Висококачествените славянски коси може да намерите в три варианта: кератинови кичури, стикери и треси, така може да съчетаете лесно един и същ цвят с няколко метода на поставяне. Косите са с изключителни дължини до 70 см и сега имате невероятната възможност само с едно поставяне да сте с коса до кръста! Както ви обещахме само за няколко часа ще имате абсолютно нова визия! Плътна и гъста коса с дължината, за която винаги сте мечтали в прекрасни руси нюанси!
Дами, идва сезона на големите подаръци! Подарете си тази мечта! Вашата уникална коса е при нас в салон Магама!

Ще ни откриете на адрес:
София, Дамян Груев 46 0898777740
София, Патриарх Евтимий 51 0898778137
София,  Солунска 23 0898770058

Magama.org

https://magama-shop.com