Опушен карамел, бадемова нежност или мастилено синьо новите цветове на Kadiffe са наситени и още по-впечатляващи, предизвикващи промяната в нас!

Нови 8 прекрасни цвята, с които освен че ще имате супер тренди визия и неустоимо наситени цветове, които хармонират с природата!

Както деня и нощта се редуват така и всеки цвят от новата колекция на Kadiffe дава своето отражение на момента, в който се намираме!
Опушен карамел с нотки кафе или малко мляко ни ободрява рано сутринта, преминавайки към нежен бадем с бренди ефект, орехови нотки за вечерен уют, за да достигнем до абсолютен мрак. Точно преди зазоряване, когато тъмнината дава своя синеещ нюанс и така колелото се завърта отново и всичко започва отначало!

Новите наситени цветове на Kadiffe напълно покриват бели коси, щадят скалпа и подхранват косата благодарение на безценно Арганово масло и ниско съдържание на амоняк!

Докоснете се до природата, попийте от енергията на този извор на живот, внесете нежност и кадифена мекота във вашия стил с новата колекция боя за коса Kadiffe!

Новите цветове ще откриете в професионалните салони за красота!

Поръчки и информация на 0898670071

https://magama-shop.com/

Нови цветове Kadiffe

8/81 – тъмно русо със синьо пеплив отенък

8/61 – тъмно русо с лилаво пеплив отенък

8/31 – тъмно русо със златисто пепелив отенък

6/21 – светло кестеняво с тюркоазено пеплив отенък

2/8 – черно с наситено син отенък

6/77 – светло кестеняво с двойнонаситен шоколадов отенък – от серия за бели коси

55/71 – кестеняво с двойнонаситен студено кафяв отенък – серия за бели коси

С6/71 – много тъмно студено кестеняво с пепелив отенък