Предстои ви сватба, започнете с булчинската рокля – точно тя определя темата, украсата и всички детайли в декора и облеклото на гостите. Сватбеният ден безспорно е един от най-важните дни във Вашия живот! Направете го вълшебен, изключителен и незабравим. Ние ще ви помогнем, като ви разкрием последните, световни, модни тенденции за 2022г., при булчинските рокли. За тях ще ни споделят професионалистите от @Alfa Brides,  които са единственият официален вносител на @Justin Alexander, с главен дизайнер, собственикът – Джъстин Уаршал. Заедно с великолепният дизайнер Тони Мантел поставят търговската марка Джъстин Александър, като една от най-известните и търсени в индустрията на сватбената мода. Техните рокли се създават, на база архитектурните закони, което ги разграничава от стандартните модели и превръща булките в крехки, неземни и уникални. Каква е тайната, ще попитате вие? Основната тайна се крие в дизайна на корсета на сватбената рокля. Тя се шие от скиците на оригиналните викториански модели, създавайки перфектния силует „пясъчен часовник“. Всяка булка, в тях, се чувстват така, сякаш сватбената рокля е създадена специално за нея. Философията на компанията е да се мисли за целия процес, от създаването на рокля, до най-малкия детайл. Използва се 100% органична тъкан, луксозна и мека, фина и приятна на допир.  Резултатът е, че сътворяват много чувствена и емоционална сватбена рокля. Декоративните елементи са природни – кристали, полускъпоценни камъни и перли.

Колекцията @Justin Alexander Signature пролет/лято 2022 г. е внимателно оформено посвещение към най -големите балетни танцьори в света и изключителните жени на днешния ден – с вродената им смелост, присъща красота, сила на характера и неоспорима грация. Представяйки безброй изискани кройки, драматични отблясъци и артистични щрихи, всяка рокля предлага майсторско ушиване – en pointe couture. Преливаща органза, луксозен матов сатен и искрящ тюл внасят драматизъм и лекота в движението, а пищните бродерии с ръчно шити мъниста, изцяло в нови тенденции ръкави и свежите деколтета създават уникално разнообразие. Булчинската им рокля,  както всяка прима балерина, разказва своя собствена история, независимо дали изобразява романтична богиня, яростна кралица или знойна изкусителка, тя е готова да заеме централното място.

Колекцията пролет/лято 2022 на Джъстин Александър празнува божествената красота на богинята, отразена в поредица от незабравими рокли, носещи техния емблематичен почерк. Луксозната изработка, балансираната царствена осанка и блестящите покрития позволяват на всеки романтичен дизайн да заблести. Секси детайлите подобряват изисканите силуети, докато богато украсените и впечатляващи елементи са причина всички да обръщат глава след вас. Модните ръкави, отделящите се елементи 2 в 1 и уникалните дантели дават възможност на всяка булка да повярва, че наистина носи в себе си силата на живота. За да изберете мечтаната булчинска рокля се доверете на професионалните консултанти в @Alfa Brides.