Като носителка на титлата „“Мисис България 2020”, бизнес дамата Мариета Захариева получи възможността да представи страната ни на конкурса „Мисис Европа”. Той се проведе в столицата на Естония – Талин и събра всички носителки на титлата от Европа. Мариета Захарева съвсем заслужено грабна титлата „Мисис Европейски съюз“.

На въпроса, дали след като спечели тази титла, ще се занимава отново с политика, красавицата отговаря:

„Не знам, не съм се замисляла сериозно, макар и да имам подобни предложения. Времето ще покаже. По принцип никога не казвам никога, защото не знам какви ситуации ще ми поднесе животът. По време на посещението ни в парламента на Естония се замислих дали съм готова да приема такова предизвикателство. Времето ще покаже“.  

В един от туровете на конкурса, красавицата се представя с народна носия от България и отнася овациите на публиката и журито. В следващия кръг, тя заблестя с невероятна черна рокля, дело на талантливия наш дизайнер stoyanradichevofficial.

Същински фурор Обаче предизвиква с изпълнението си на „Една Българска роза“ в кръг, в който представя родината си.

С продуцента Меги Савова

Мариета Захариева споделя, че най-възторжена е била от каузата на конкурса „Опазването на околната среда“ и представи страхотен доклад по темата. 

с

С Мисис България Мариана Маринова

„Темата на конкурса беше „Опазването на околната среда“. Замърсяването с пластмаса отдавна не е само на повърхността на земята, но и във водата, и във въздуха. Моретата и океаните обаче се оказват най-засегнати от милионите тонове човешки отпадъци. Подкрепям тази кауза,защото като създател на бранда Bulgarbiotic аз  допринасям за опазването на околната среда, създавайки опаковки, които са биоразградими и природосъобразни. Шоколадовите перли и таблетките за смучене се съхраняват в тубоси, които са изцяло еко и биоразгдарими, не замърсяват природата!“, споделя Мариета и допълва:

„Защото мисията, зад която Bactojoy стои e не е само да носим здраве в домовете ви, но и да поддържаме нашата планета чиста. Природа без отпадъци, здрави и щастливи животни, липса на пластмаса – това е част от нашата мисия за по -добър живот“, категорична е носителката на титлата „Мисис Европейски съюз“.

Красивата Мариета Захариева грабна титлата е щастливо омъжена и има син на 17 години. Красавицата има цели четири висши образования и много успешна кариера в държавната администрация, като изпълнителен директор на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия. От три години има собствена компания производство на пробиотици. Фирмата ѝ се казва “Булгар Биотик” ЕООД. Нейно дело са така нашумелите на пазара и любими на всички пробиотици и имуностимуланти “Backtojoy”.

Те са създадени на основата на коластра и бактерията за кисело мляко Lactobacillus Bulgaricus, децата просто ги обожават, защото в някой от тях има и шоколад. 41-годишната бизнес дама е усмихната, лъчезарна и успешна жена, дама и майка.

Четирите висши образования на Мариета Захариева са „Финанси“, „Банков мениджънт“, „Маркетинг“ и „Администрация“. Освен всичко това успялата дама е преподавател и в два университета. Мариета заема изключително висок държавен пост, а именно Изпълнителен директор на изпълнителна агенция за насърчаване на малки и средни предприятия.

Ако желаете да закупите своя пробиотик ,,Backtojoy”,посете сайта https://www.bulgarbiotic.bg/