Тайландската любовна авантюра на Божидар Краев приключи. Нападателят се е разделил с дългогодишната си мистериозна приятелка от Азия, научи „България Днес“. Проверка показа, че двамата дори вече не се следват в социалната мрежа инстаграм.

Бившият национал на България е решил да започне на чисто и дори смени напълно визията си. След раздялата Краев е отрязал къдравите руси кичури, с които бе станал емблематичен в последните години. Божката вече е с много къса и по-тъмна коса, а изявите му на терена стават все по-добри. Нападателят играе за новозеландския „Уелингтън Филикс“, където само преди дни отново се разписа.

За последно през лятото тайландското гадже на футболиста на име Камончанок го последва до екзотичната дестинация, след като Краев заигра в австралийското първенство. Преди това тайландката живя с нашенеца и по време на престоя му в датския „Мидтиланд“. Двамата влюбени посрещнаха миналата Нова година заедно и оттогава във Враца постоянно се говореше за сватба между Краев и Камончанок. Божката вече е водил тайландката в родния си град, където я бе запознал с родителите си и брат си Адриан, който рита в „Левски“. По неизвестни причини в отношенията им е настъпил драматичен обрат. Азиатската хубавица се е върнала в родината си Тайланд и вече живее там.

От буйните коси на Краев няма и помен

От буйните коси на Краев няма и помен

В момента Краев е изцяло съсредоточен върху изявите си на терена. Юношата на „Левски“ се надява да привлече вниманието на новия национален селекционер Младен Кръстаич за мачовете от европейските квалификации, които започват през март. Наскоро Божката призна, че е впечатлен от звездата на Франция Килиан Мбапе.

Тайландката остана без българина

Тайландката остана без българина

„Мбапе е може би най-добрият играч в света в момента. Той е неудържим. Спомням си специално него, искаш да го затвориш от едната страна, той отива от другата много бързо. Не можеш да го спреш. Той е най-трудният съперник, срещу когото съм играл, без съмнение“, разясни Краев пред новозеландско издание. Той трябваше да спира Мбапе в приятелски мач между България и Франция през юни 2021 г., завършил 3:0 за „петлите“.