Емилия Белчева, която днес е рожденичка сподели в социалните мрежи емоционално изявление за рожденият си ден.

Ето какво написа Емилия в социалните мрежи :

Честит Рожден Ден на МЕН и много подаръци за ВАС!

Казват, че с всяка изминала година помъдряваме. Аз лично мога да кажа, че с всяка изминала година ставам все по-щастлива, а живота ми се превръща в приказката, за която мечтаех! Вчера преди да си легна благодарих на себе си за всичко изминало и изреждайки осъзнах, колко много неща са се случили за тези 33 години:
* Имам две прекрасни деца
* Съпруг, който обожавам и ме кара да се чувствам истински жива
* Сбъднах мечтата си да се омъжа на остров (Бали) и имах късмета да усетя силата на пречистването и истинското енергийно свързване
* Направих си семейство, което ме подкрепя и разбира
* Подарих си свободата да работя за себе си и да избирам собствената си посока
* Създадох и патентовах собствен спорт и имам треньори, които усетиха силата му и пръскат това знание из света
* Написах 5 книги, днес вече са преведени на английски, записаха се в аудио формат и подготвих черновите на още 3
* Помогнах на над 50 000 души да живеят по-добре, по-здрави и по-щастливи
* Водила съм и водя семинари в цял свят, докосвайки се до различните култури (благодаря ти Natalia Kobylkina за вярата ти в мен и подадената ръка!)
* Говорих пред 3 000 души, разсмях ги и ги вдигнах на крака (никога няма да забравя това чувство, благодаря ти Юли Тонкин!)
* Работя с хора от всякакви националности
* Водила съм маратони с най-различни известни личности гурута в своята област
* От 6 години участвам на различни форуми и събития за женско лидерство, бременност, здраве, мотиваторство и коучинг
* Сбъднах многократно мечтата си да водя на ученици
* Изправих хиляди гръбнаци
* Помогнах на над 100 семейства да имат своите мечтани бебета, които бяха загубили надежда, че ще имат
* Мечтаех да имам силата да променям живота. И днес виждам лицето си по телевизията, по множество списания и вестнници с думи, които имат смисъл и реално променят живота към по-добро.

И още много… защо ви пиша всичко това? Защото една от моите сили е да ви показвам, че ВСИЧКО Е ВЪВ ВАШИТЕ РЪЦЕ и ако наистина поискате нещо със сърцето си, то ще го постигнете. Винаги съм чувала думите „Това е невъзможно/глупаво/детинско…“, „Тук няма пазар“, „Х/Y/Z знае повече, къде ще опитваш…“ и какво ли не, любимото ми: „Още си малка“ – слушам го от както бях на 14 и още го чувам. Няма по-добър момент от СЕГА, никой не носи отговорност за случващото се освен ТЕБ САМИЯ, и нищо на света не е по-важно от ТЕБ! Всеки един държи в ръцете си собствената си съдба, пише собствената си история и от нас зависи дали ще е любовен роман, фентъзи, комедия, трилър или драма. Аз избрах вълшебна приказка и ще продължа да я пиша и да развивам главната си героиня, защото знам какъв искам да бъде финала.

Всички ми казаха, днес да кача някоя красива, лъскава снимка на мен самата, като една от тези, които миналата седмица снимахме за корица. Но не искам! Днес се чувствам по-богата от всякога, чувствам се билионер незнаещ сумата на банковата си сметка. Сякаш имам съкровище, което не мога да опиша с думи и затова искам да ви го покажа!

Обичам подаръците и няма нищо по-хубаво от двупосочния поток на енергия. Затова ти подарявам всичко нужно, за да промениш своята приказка, да дадеш на главния си герой това, от което има нужда и да постигне това, за което мечтаеш. Всички онлайн курсове в SEMMA.BG ще бъдат до -80%! Избери своята посока на промяна и ДЕЙСТВАЙ! Няма по-добър момент от СЕГА! А после? Моля те!!! Сподели своята промяна със света и нека заедно мотивираме повече хора, да бъдат по-здрави и по-щастливи!

Защото заедно е по-лесно!