Деси Слава развя мощен целулит от сцената на спектакъла „Заедно срещу насилието в училище“ на УНИЦЕФ. На концерта чаровната фолк певица се появи издокарана с къса черна рокля, която не успя да скрие мощните баджаци, нацепени от кошмара на всяка жена.

В социалните мрежи побързаха да се подиграят с младата майка, че облеклото ѝ е крайно неподходящо за фигурата. „Ясно е, че има несъвършенства, все пак е раждала и не е 20-годишна, но можеше да прикрие недостатъците си с подходящи дрехи. Кому бе нужно да се появява по този начин пред публика?”, коментираха злобарите.

Според близки до певицата от Раднево след раждането на второто си дете през декември 2017 г. Деси Слава все не може да отслабне до препоръчителните за ръста ѝ 62-63 кг. Снимките от спектакъла категорично доказаха, че блондинката се нуждае от диета или спорт, а ако няма воля за тях, поне да подбира по-внимателно облеклото си.

„След второто раждане бе стигнала 90 кг, много трудно успя да падне до 70, няма воля за повече. Заради големия ѝ чар и талант феновете свикнаха с повечето плът”, шушукат познатите на звездата. „Целулитът е нещо нормално. Повечето жени го имат, дори и по-слабите, но защо ни го навира в очите с минижупи”, контрират зрителите в социалните мрежи.

Въпреки че не е в топ форма, чаровната певица залага изцяло на къси и впити рокли още от появата си след майчинството. Деси смятала да почива по-дълго и да гледа Борис, но финансовият аспект на живота я принудил да се върне на сцената. Бащата на наследника ѝ –  Благой Найденов, не печелел достатъчно, че да изхранва фамилията, злословят феновете на фолк звездата, пише „Уикенд“.