Джулиана Гани и Гергана Райчевска ще премерят гръдните си обиколки в специалното тринайсто издание на конкурса “Мис Силикон”.

“Короните са моя страст, винаги става така, че най-големите идват при мен, но тук конкуренцията ще е жестока, все пак нека хората изберат, коя е най-добра“ каза пред екип на „Телеграф“ Джулиана Гани.

Диво

„Изберете младото и дивото“, посъветва пък актуалната притежателка на короната Михаела Стоичкова.

„Короната никога не е на всяка цена, нека хората гласуват и да се забавляваме, най-важното е, че за тези години с повечето момичета останахме приятели“, пък коментира Райчевска.

Само месеци след като беше избрана последната носителка на короната в лицето на Михаела Стоичкова, конкурсът се готви за ново събитие.

Този път ще става дума за едно различно, ексклузивно издание, в което ще се конкурират само носителки на най-провокативната титла у нас.

Коя ще е най-фаталната, най-сексапилната, най-желаната, най- провокативната и най-успешната миска, ще решат феновете на конкурса в социалната мрежа.

Вот

В продължение на месец всеки, който желае, ще може да гласува за своята фаворитка в различните категории в онлайн платформа.

Фаталната миска ще стане известна на 1 октомври, освен нея с призове ще се уредят още три от най-изявените силиконки.

В състезанието освен популярната Джулиана Гани и Гергана Райчевска ще се включат и Анна-Мария Чернева, актуалната миска Михаела Стоичкова, миналогодишната Жасмина Стоичкова, варненката Екатерина Маринова, Десислава Мутафчиева, Боряна Миткова и други.