Гаел Бонел Санчес ( Gaël Bonnel Sanchez) е французин с испански корени. Негово име е познато в цял свят, с покрай новите му проекти тепърва ще набира скорост в медийното пространство. Той е млад, чаровен и страшно интелигентен мъж, който не се страхува от риска. И като че ли рискът го обича, тъй като винаги му се получават нещата от раз. Той е филмов продуцент и първия си проект реализира в България. Не след дълго му хрумва обаче друга идея – да прави водка с хайвер.

„Идеята ми е, че богатите хора на луксозните места винаги ядат хайвер и пият водка. Защо ли? Защото водката разкрива най-добре вкуса на хайвера. От друга страна пък и хайверът разкрва вкуса на водката. Така че двете са добра комбинация и аз реших да ги съчетая. Те винаги са разделени, а аз ги съчетах“. Предприемчивият бизнесмен предприема и следваща крачка. Прави нов продукт – Almas chaviar vodka – водка с бял диамантен хайвер. Това е водка с най-добрия лимитиран хайвер в света.

„Не ме интересуваше колко ще струва, нямах лимит за този проект. Реших да изпозлвам бял хайвер, това е най-скъпият хайвер в света, защото годишно от него се произвежда само между 5 и 10 кг в света. Това е бял златен хайвер, идва от есетра албинос и се консумира само от крале и принцове, президенти и много богати хора. Беше много трудно да го открия, отне ми почти една година, за да намеря суровина за първите 100 бутилки“, разказва още Гаел Бонел Санчев.