На 5 март, неделя, в галерия Re d’Oro Diamanti , на бул. „Витоша“ 59, г-жа Ваня Ламбева – първият бижутериен съветник в България, представи селектирана колекция на италиански бижута.

 

Събитието бе затворено само за отбрани ВИП персони от столичния хайлайф. Бизнесдами с финансови възможности и вкус към изяществото на луксозните бутикови бижута и диаманти, се насладиха на блестящата презентация на Ваня Ламбева. Тя представи марката Re d’Oro Diamanti под звуците на цигулка и кипящо вино. Лукс, вдъхновение и красота извираше от всяко кътче на галерията, а гостите въздишаха пред красотата, прецизността и дизайна на италианската бижутерия.

„За мен бе истинско удоволствие да представя пред толкова изискана публика марката Re d’Oro Diamanti. Това са дами с изключителен вкус, познания и финансови възможности, които притежават в колекциите си образци на световни марки. Същинско предизвикателство е да бъдат впечатлени с нещо ново, но съм щастлива, че успях да видя пламък в очите им при представянето на Re d’Oro Diamanti“, споделя кураторът на вечерта Ваня Ламбева.

Бизнес имиджово събитие на  Re d’Oro Diamanti събра на едно място цвета на столичния елит. Дамите блестяха с изискани тоалети, подходящи за високата класа на презентацията и съобразени с темата на вечерта „Fiore Di Amore“ (Цветята на любовта и жената муза, родена да вдъхновява). В края на вечерта вички гости получиха комплимент от Re d’Oro Diamanti .

 

„Убедена съм, че всички присъстващи ще станат клиенти на Re d’Oro Diamanti. В изисканата галерия на столичния булевард „Витоша“ 59, ще откриете внимателно подбрана селекция от най-красивите бижута от злато и скъпоценни камъни, изработени с безкомпромисно качество и внимание към детайла.

 

Бижутата  Re d’Oro Diamanti съчетават вечността на изискания стил и безкомпромисното качество на съвършената изработка в една феерия на красотата, която засрамва дори блясъкът на слънцето и обаянието на луната.

 

Любов, откровеност, отдаденост, сила и твърдост в лицето на изпитания – диамант, рубин, сапфир, изумруд – всяка добродетел, всяко искрено пожелание намира израз в скъпоценен камък.

 

В магазин  Re d’Oro Diamanti ще откриете най-висококачествени бижута, изработени от злато и скъпоценни камъни, с които ще се изразите без думи за всеки повод”, разкрива г-жа Ваня Ламбева.

 

Ваня Ламбева не е ново име в света на красотата, блясъкът, изящество и съвършенството. Страстта си към бижутата тя превръща в своя професия. Ламбева пътува по цял свят в търсене на най-красивите бижута и вдъхновение за своята бляскава работа с тях. От години носителката на титлата „Мисис Дама на годината“ търгува със скъпоценни камъни и изработва уникален дизайн за специални и избрани клиенти

 

Ваня е страстен колекционер не само на бижута, но и на произведения на изобразителното изкуство.

 

Родена в София в семейството на дипломат. Дълги години е живяла в различни държави по света. Завършила е британска гимназия, има магистърска степен по история на изкуствата и магистърска степен по маркетинг. Била е кмет на с. Туден и е създател на спортния клуб в Годеч. През 2016г. основава Асоциацията „ Дива Земя”. Организатор е на първата детска асамблея „ Земята на децата”.

 

Снимки: Качество, Дизайн и Точност