БиоЗдраве е нова платформа  за онлайн търговия. Начело на екипа е фармацевт с повече от 20 години професионален опит.

БиоЗдраве предлага  качествени  добавки  и супер храни в подкрепа на доброто здраве.  Аромотерапия. Иновативна корейска козметика за коса и лице. Био продукти за почистване на дома с парфюмни аромати. Всичко за здравето и красотата с безприкословно качество на добри цени и промоции.

„Нашият екип е привърженик на био лечението и био продуктите и вярва, че природата ни предоставя невероятни ресурси, които могат да подпомогнат здравето, благосъстоянието и красотата  ни по начин, който никаква синтетика не може“, споделят от сайта.

Представяме ви корейската козметика, която се предлага в БиоЗдраве. В онлайн магазина може да откриете тайната на здрава и красива коса с шампоаните на Doori – вашата корейска грижа за перфектна коса!

Doori  са създадени специално, за да предотвратят косопада и подобрят здравето на вашата коса.

Забравете за изкуствени и химични съставки – Doori са без CMIT/MIT, парабени, силикони и бензофенон.

С формула, богата на активни съставки като Жен Шен, Кралска камелия,Салицилова киселина, Кофеин,Ниацинамид, Пантенол, Витамини и минерали шампоаните Doori не само щадящо почистват косата, но и регулират секрецията на себум, предотвратяват омазняването и възстановяват блясъка и еластичността на косата.

Следете актуалните промоции на сайта БиоЗдраве.

За поръчки натиснете ТУК!