Заповядайте в шоурума на Alfa Brides и си изберете мечтаната рокля от последната колекция на @Terani Couture Bulgaria! Ще ви посрещнат с чаша шампанско, ще се облечете в три избрани от вас рокли, ще се видите с официална прическа и грим, ще получите безплатна консултация от опитни организатори на събития и ще получите безценни съвети за един от най-важните дни в живота ви!
Дата: 29 и 30 януари
Час: от 10:00 да 18:00
Място: ул. „Кап. Никола Ночев“ 30
Шоурум: Alfa Brides

* Само с предварително записан час на: 0899722388

Американската модна къща Terani Couture е световно известна благодарение на уникалните, елегантни, вечерни и бални рокли. Всеки модел е като шедьовър на художник.

Новата колекция Бални рокли на Terani Couture е създадена на основата на съвременните модни тенденции, но дизайнерите не забравят и за комфорта. Все пак абитуриентската рокля се носи от млади, крехки момичета, които са много подвижни, такива, каквито са и роклите. В абитуриентските рокли Terani Couture използва леки, плавни тъкани като сатен, шифон и коприна. Това им позволява да подчертаят лекотата и ефирността на модела.

Важно предимство на американската марка е, че те не шият дрехи съобразени със строгите стандарти на женската красота. Това означава едно – всяка дама, независимо от нейната височина, тегло или вид фигура може да избере перфектното облекло сама за себе си. Една абитуриентка би избрала дълбоко деколте, друга – рокля с отворен гръб, а трета – с напълно откровена цепка, показвайки тънки, дълги крака. Всички рокли представени на българския пазар са единични бройки и това ги прави още по- желани от абитуриентките.