Яна Средкова, дамата, която се окичи с короната „Мисис България Свят 2018“, на 20-ото издание на най-престижния конкурс за омъжени дами у нас, ще се включи в поредната благородна кампания в помощ на семейства с репродуктивни проблеми. И не защото по принцип конкурсите застават помпозно зад някаква кауза, а защото е почувствала със сърцето си, че може да помогне.

Вече три години от живота си, Средкова е посветила на благородната инициатива, като се надява сега с короната на „Мисис България Свят“ да предизвика още по-голям по-голям интерес към начинанието.

На 20 ноември Яна за пореден път прегръща благородната кауза на Фондация „Мечта за дете“ и ще участва в Коледния благотворителен бал в помощ на двойки с репродуктивни проблеми. Красавицата се надява грандиозното събитие да събере достатъчно средства, с които да помогне на поне две семейства да се сдобият с наследници по програмата ин витро.

Първото бебе заченато с помощта на Яна и Фондация „Мечта за дете“ – Калоян, вече радва своите родители. Яна е омъжена, има три деца – едно момиче и две момчета. Мисли за още едно дете и се надява да е момиче.

10 thoughts on “BG NEWS „Мисис България Свят 2018“ Яна Средкова сбъдва мечтите на семейства с репродуктивни проблеми (СНИМКИ)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Website