Носителката на титлата Лейди България Марина Байчева разкрасява абитуриентки. Хубавицата е собственик на салон за красота и ще използва уменията си напълно безкористно в подкрепа на завършващи момичета в неравностойно положение. Тя ще поеме грижата за цялостната визия , грим, коса, нокти , на бъдещите абитуриентки. Кампанията е насочена към деца които нямат финансова възможност, лишени от родителска грижа или такива от социално слаби семейства.

Хубавицата е собственик на салон за красота и ще използва уменията си напълно безкористно в подкрепа на завършващи момичета в неравностойно положение. Тя ще поеме грижата за цялостната визия , грим, коса, нокти , на бъдещите абитуриентки. Кампанията е насочена към деца които нямат финансова възможност, лишени от родителска грижа или такива от социално слаби семейства.

В личния си профил в мрежата тя обяви, че вече е записала няколко девойки и дори е направила пробни прически. Всяко момиче, което желае да ползва услугите й, може да кандидатства на официалната страница на конкурса.