Моделът Деяна Кръстева, която наскоро гръмна в голям скандал с родна гримьорка, живее в най-скъпарския хотел в София.

В последно време тя е забелязвана да влиза и излиза постоянно от знаковата сграда в центъра на София. По наша информация моделката, която вече се изявява и като гримьор живее във въпросния хотел, а апартаментът й там е платен от популярен млад мъж.

Снимките в инстаграма на родната знаменитост също потвърждават информацията. Вечерните излизания на Кръстева се съпровождат от скъп автомобил и шофьор.

С цел да не създадем конфликтна семейна ситуация, няма да издадем кой е младият кавалер, чиято любовница е Деяна. Фактите обаче говорят, че той е един от най-обичаните поп-фолк изпълнители.

Двамата явно имат сериозна авантюра, щом се е стигнало до крачката младата моделка да заживее в най-луксозния Софийски хотел, който е предпочитан главно от световни звезди при гостуването им у нас.

Шушукания в бранша говорят, че Деяна има богат опит в привличането на платежоспособни господа. В социалните мрежи тя демонстрира луксозен живот, включващ скъпи вечери и екскурзии, както и фотоси и сторита от скъпи автомобили.

Припомняме, че наскоро Деяна остро нападна своя колежка, като публично публикува снимки в каква мизерия тъне въпросната дама.