Зъботехник и медицинска сестра са сред кандидатите в един от най- провокативните конкурси у нас – Най- добър Еротичен Модел.

Сред желаещите се открояват още професионална домашна прислужница, домакиня, актриса и влогър. Нелина Николова е завършила медицинска сестра, и носителка на титлата Мис Враца, а  Атанса Николов е студент по зъботехника.

„В онлайн кастинга тази година има рекорден брой желаещи“ сподели пред екип на Телеграф

една от организаторките на конкурса- Гергана Райчевска.  Само за месец над 150 желаещи, момчета и момичета са подали кандидатурите си. Критериите са няколко като основния е всички желаещи да имат навършени 18 години, разбира се важно е да имат сценично поведение, да не са притеснителни разказаха още организаторите. След онлайн гласуване ще бъдат подбрани 10 момичета и момчета, които ще достигнат до финала. Те ще участват в предварителна еротична фотосесия. Феновете на голите тела ще могат да гласуват за своя любим модел като харесат снимката.

Финалът на конкурса ще се проведе само след седмица в  новооткрития Хайд Клуб на Граф Игнатиев.

Участниците ще дефилират в три тура в оскъдни облекла пред очите на публика и жури. Във втори тур всички ще трябва да представят еротично дефиле , а то ще донесе най – много точки на победителя. Голямата награда  е ваучер на стойност 5000 лв. за естетични процедури.

Миналогодишната носителка на тази титла е плеймейтката Дениз Хайрула. Освен нея една от първите носителки на тази титла е Джулиана Гани.