Кристиaн Кирилов получи поредното си признание на провелите се на 30 октомври Eleven Famous Awards. Младият актьор съвсем очаквано и напълно заслужено грабна статуетката в категория „Актьор на 2018“. Излизането му на сцената на бляскавата церемония в Club Eleven беше посрещнато с бурни аплодисменти от публиката, сред която имаше немалко негови почитатели.

Кристиaн е едно от най-популярните лица както от телевизионния екран, така и от света на фитнеса и модата. Участвал е в модни ревюта на български и световноизвестни марки. Снимал се е в редица реклами и в клиповете на най-известните изпълнители в България – Лияна, Емануела, Цветелина Янева, Бони, Анелия и Галин. Участвал е и е много филми и сериали, сред които доста холивудски продукции. Това не е случайно, тъй като Крис, макар родом от Шумен, е получил актьорското си образование не къде да е, а в прочута академия в Лондон.

В България звездата му изгря през недалечната 2015 година, когато се превъплъти в образа на Митко в култовия риалити сериал „София – ден и нощ“. Героят му стана един от любимците на публиката. Оттогава за актьора заваля порой от неприлични предложения от фенки. Та има ли жена, която би устояла на татуираното му, мускулесто тяло и на прекрасната му усмивка? Кристиан е на първо място в класацията „Десетте най-горещи и успешни българи за 2018“.

В момента красавецът се е посветил на кариерата си. Вече напуснал „София – ден и нощ“, той се е устремил към още по-високи върхове. Сега подготвя свой самостоятелен проект, но все още го пази в тайна. Освен това не спира да се занимава с фитнес – втората му истинска страст, заедно с актьорството. Всеки ден тренира, за да поддържа перфектната си форма, и често се изявава като фитнес модел по състезания, където също е ненадминат. Наградата от Eleven Famous Awards е четвъртата му за тази година и поредната в колекцията му от призове, всички от които са напълно заслужени, заради големия му талант и нестихващата му упоритост.

3 thoughts on “Без категория Кристиан Кирилов отнесе наградата „Актьор на 2018“от ,,Eleven Famous Awards”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Website